Dostricket


Dostrick bygger minst lika mycket, om inte mer, på artisteri, som på skicklighet. Här får du tips och råd på hur du optimerar din dosa och lär dig grunderna i dostrick med Marcus.

Marcus Örwén är 23 år och började med dostrick när väntan på nästa hockeymatch i omklädningsrummet blev för långrandig.

FRONTGLIDE


Detta är ett av bastricken där dosan roteras på ovansidan av fyra fingrar från utgångsläget mellan pek- och långfinger till lillfingret och tillbaka till utgångsläget igen.

BACKGLIDE


Backglide är också ett bra bastrick. Börja i utgångsläget för en Frontglide och låt dosan rotera på samma sätt ner till lillfingret. Men istället för att låta dosan rotera samma väg tillbaka så ska dosan vändas upp över tummen till pekfingret.

THE PINCH


Detta trick innebär att du nyper fast dosan mellan tumme och pekfinger. Håll dosan mellan ringfinger och tumme. Tryck sedan dosan med ringfingret över tummen för att nypa fast den mellan tumme och pekfinger.

Tips Från MArcus

1. Ta bort klistermärkena runtom dosan för bättre grepp.
2. En halvfull dosa har optimal tyngd.

THE FLIP


Fatta dosan med alla fem fingrarna runtom kanten. Använd långfingret och ringfingret för att vända upp dosan och istället fatta den med pek- och lillfingret. Härifrån snurrar du dosan över lillfingret genom att släppa pekfingret och slutligen snurra runt den till tumme och pekfinger.

SWITCH-A-ROO


Placera dosan i utgångsläget för Frontglide, d v s mellan pek- och långfinger. Tryck på med tummen från baksidan för att föra dosan framåt och uppåt över pekfingret för att sedan hålla fast dosan med tummen när den ligger på pekfingret.

THUMBROLL


I detta trick ska du rulla dosan över tummen. Greppa dosan mellan ringfinger och tumme. Tryck dosan över tummen och greppa den mellan pekfinger och tumme. Rulla sedan dosan tillbaka samma väg över tummen. ”Dra in” tummen mot handflatan och ta hjälp av pekfingret.

VÅRA PRODUKTER. NY DESIGN

Nikotinfritt

När du tar en Onico känner du igen den sköna känslan du är van vid.

Onico ger dig 100% känsla utan att innehålla varken nikotin eller tobak. Så när du vill varva eller minska ditt tobaks- och nikotinintag — ta en Onico.

Läs mer om nikotinfritt

FAQ

Vad innehåller Onico?

Hur nyttigt är det att ha växtfibrer under läppen?

Innehåller Onico socker?

Läs alla frågor och svar på vår FAQ-sida

onico_nikotinfritt_snusalternativ_instagramtavling
22 Apr

Vad är 100% känsla för dig?

Vi har en vinnare! Här har vi vinnaren i Onico Instagram-tävlingen #100procentkänslavinter. Vi på Onico vill tacka alla som ställt upp i vinterns instagramtävling med era fantastiska bilder. Tillsammans med Jon Olsson så har vi stött och blött men till slut enats om vår favorit. Den här bilden fångade verkligen oss. En ögonblicksbild som förmedlar […]

Onico-Nikotinfritt-JonOlsson.-Are
11 Apr

Onico och Jon Olsson Invitational 2013

Jon Olsson Invitational (JOI Big Air) är tävlingen där de bästa åkarna är med och satsar allt. Onico är så klart stolt samarbetspartner till JOI Big Air.

onico_dostricket-nioktinfitt_snusalternativ2
11 Apr

Dostricket

Dostrick bygger minst lika mycket, om inte mer, på artisteri, som på skicklighet. Här får du tips och råd på hur du optimerar din dosa och lär dig grunderna i dostrick med Marcus.

Kontakta onico
 Ja, jag är över 18 år och ni får använda mina kontaktuppgifter i marknadsundersökningssyfte. De uppgifter vi sparar är: namn, e-postadress och frågekategori. Syftet är att vi gärna kontaktar dig i framtiden för en eventuell marknadsundersökning. Läs vår sekretesspolicy för mer information.