Onico hylla 100


Alla hockeyspelare kan vinna supportrarnas hjärta på olika sätt, göra mål, passningar, ta en fight, en nödvändig utvisning eller helt enkelt vara lojal och spela för sin klubb under hela sin karriär.

Onico HYLLA 100 hyllar och belönar alla de spelare som lyckas komma upp i 100 poäng i Elitseriens grundserie och slutspel.

Varje spelare belönas med en egen hyllningsfilm som visas i jumbotronen tillsammans med en specialdesignad tröja från Onico. 100% känsla helt enkelt.

Se alla hyllningsfilmer nedan och följ med i resan mot 100 poäng.

FLABBEN PÅ JUMBOTRONEN

ROBERT ROSÉN – VÄXJÖ


CARL SÖDERBERG – LINKÖPING


BUD HALLOWAY – SKELLEFTEÅ


ESA PIRNES – AIK


SIMON HJALMARSSON – LINKÖPING


ANTON AXELSSON – FRÖLUNDA


MARCUS PAULSSON – FÄRJESTAD


CAM ABBOTT – LULEÅ


CALLE JÄRNKROK – BRYNÄS


VÅRA PRODUKTER. NY DESIGN

Nikotinfritt

När du tar en Onico känner du igen den sköna känslan du är van vid.

Onico ger dig 100% känsla utan att innehålla varken nikotin eller tobak. Så när du vill varva eller minska ditt tobaks- och nikotinintag — ta en Onico.

Läs mer om nikotinfritt

FAQ

Vad innehåller Onico?

Hur nyttigt är det att ha växtfibrer under läppen?

Innehåller Onico socker?

Läs alla frågor och svar på vår FAQ-sida

onico_nikotinfritt_snusalternativ_instagramtavling
22 Apr

Vad är 100% känsla för dig?

Vi har en vinnare! Här har vi vinnaren i Onico Instagram-tävlingen #100procentkänslavinter. Vi på Onico vill tacka alla som ställt upp i vinterns instagramtävling med era fantastiska bilder. Tillsammans med Jon Olsson så har vi stött och blött men till slut enats om vår favorit. Den här bilden fångade verkligen oss. En ögonblicksbild som förmedlar […]

Onico-Nikotinfritt-JonOlsson.-Are
11 Apr

Onico och Jon Olsson Invitational 2013

Jon Olsson Invitational (JOI Big Air) är tävlingen där de bästa åkarna är med och satsar allt. Onico är så klart stolt samarbetspartner till JOI Big Air.

onico_dostricket-nioktinfitt_snusalternativ2
11 Apr

Dostricket

Dostrick bygger minst lika mycket, om inte mer, på artisteri, som på skicklighet. Här får du tips och råd på hur du optimerar din dosa och lär dig grunderna i dostrick med Marcus.

Kontakta onico
 Ja, jag är över 18 år och ni får använda mina kontaktuppgifter i marknadsundersökningssyfte. De uppgifter vi sparar är: namn, e-postadress och frågekategori. Syftet är att vi gärna kontaktar dig i framtiden för en eventuell marknadsundersökning. Läs vår sekretesspolicy för mer information.