Onico Lakrits

Onico lakrits ny stilren dosa med större kombilock

Två nikotinfria nyheter från Onico

Vår senaste nikotinfria familjemedlem heter Onico Lakrits, som nu har lanserats i en snyggare och smartare dosa med större kombilock!

Men vad heter det egentligen? Lakrits eller lakrits?

Research visar att många säger lakrits. Men lika många tycks säga lakrits. Göteborg och Västkusten tycks ha en förkärlek för lakrits. Medan Stockholm och Östkusten ofta säger lakrits. Dock är undantagen väldigt många. Inga regler tycks gälla.
Det går inte att generalisera. Det finns inget rätt och inget fel.

För att ingen ska bli besviken har vi således bestämt oss för att lansera vår nya nikotinfria produkt i två tappningar, Onico Lakrits och Onico Lakrits.

Sagt om Onico Lakrits

2 000 konsumenter har testat nikotinfria Onico Lakrits under fyra veckor. Här kan du läsa om några av reaktionerna som Onico Lakrits har givit. Fler kommentarer kan du läsa på vår Facebook-sida.

”Jag gillade förpackningen, smaken, doften! Jag snusar i vanliga fall vanligt snus, men kan mycket väl tänka mig att trappa ner genom att byta ut några prillor mot detta snuset!”
-Peter H Sjögren

”Jag ger Onico Lakrits toppbetyg!
Den smakar toppen, färgen på dosan är snygg o den är ett toppenalternativ till vanligt snus och cigg!
Verkligen kul att ha fått prova detta!”
-Sofie Sundin

”Vet inte vad jag ska tycka om den efter att den nu är slut.
Känns inte som att jag kommer köpa den för jag tycker de va alldeles för lite lakrits smak och för mkt anis.
Sedan är lukten ifrån som väldigt stark, man känner direkt om man har lagt ut någon i papperskorgen.
Men den får ändå 7/10 i betyg utav mig.”
-Cim Norman

”Grymt nöjd efter provperioden. Kommer lätt fortsätta.”
-Ben

”Fantastiskt snus på alla sätt och vis, mycket lakritssmak vilket är bra då lakrits är en smak som jag saknar bland Onico. Denna känns mer som vanlig snus än pepparmint vilket också är positivt. Mycket nöjd och kommer definitivt att köpa produkten.”
Anna Karlsson

”Efter att ha snusat Onico sedan början av september vilket varit ett superhjälpmedel för mig måste jag säga att detta aldrig hade varit ett alternativ till att sluta snusa. Möjligtvis att sluta köpa godis.”
-Dennis Evald

”Då jag inte har smackat Onico tidigare så har jag svårt att jämföra med någon annan smakmässigt. Men tycker smaken var lite väl svag, kunde ha varit lite tydligare lakrits smak i mitt tycke!I övrigt så funkade den över förväntan som, till en början komplement till min vanliga snus. Kommer absolut prova mig fram bland Onicos andra smaker! 7/10”
-Jonas Nordin

”Nja, för mig funkar det inte helt… Jag varvar med vanliga snuset för nikotinet behöver jag! Men det är ju bra att ha för att ”vila” från det riktiga snuset ibland sen kan den ju även stilla sötsuget för det blir ju en lakritssmak i munnen som inte är så tokig!”
-Annika Hedin

”Onico var som förväntan mycket god med mycket lakrits smak, och den blev mycket populär bland vännerna.”
-Arna Göltl

”Måste säga att det var ett väldigt bra alternativ, både jämfört med andra nikotinfria sorter och vanligt snus.
Brukar normalt inte vara glad i alltför smaksatt snus, men de har verkligen lyckats få till en väldigt god lakritssmak på det här snuset. Även om det tar en liten stund innan smaken kommer fram till fullo. Snuset håller länge och det börjar inte rinna så lätt.”
-Henrik Carnerup

”Nja detta var inget för mig. De är alldeles för stora. Men jag har bjudit på dessa och av dem fick snuset topp betyg!”
Maria86

”Har testat mina två dosor nu och hela tiden jämfört med Onico original. Måste säga att det är en viss skillnad…
I början var jag relativt tveksam till lakritssmaken och kände att originalet mer liknade snus, dvs det jag saknade. Men, efter att växlat mellan original och lakrits måste jag nog säga att jag faktiskt föredrar lakritsen. Smaken är något starkare och den håller sig definitivt längre. Tycker heller inte att den rinner lika mycket.
Kommer jag köpa den igen? Med största sannolikhet!”
-Johan Bäcklund

”Onico växte med tiden. Till en början var jag skeptisk och kunde inte se syftet för mig som hobby/festsnusare att köpa Onico, det kändes som att de gånger jag använder snus kan kosta på mig den ”äkta varan”. Men ju mer Onico jag använde desto bättre tyckte jag om det. En kväll när jag var ute med en vän och tog några öl, valde jag 4 gånger av 5 Onico framför min väns ”riktiga” snus..”
-Markus

”Jag har nu testat Onico Lakrits och ska erkänna att jag under testperioden även använt min vanliga snus, nikotindjävulen har ett hårt grepp om mig..Ett stort + för den brännande känslan, den är ett måste. Storleken på prillan var lite för stor för min smak, kändes lite som att ha dubbla prillor och läppen stod ut som om jag åkt på en smäll.”
-Katarina Persson

”Nå då vart det slut. Jag tycker verkligen att Onico Lakrits var en lyckad produkt. Kraftig lakrits doft men smaken var inte tillräcklig.
Från mej får Onico lakrits en stark 3 av 5. Tack för möjligheten Onico!”
-Alexander Forssell

VÅRA PRODUKTER. NY DESIGN

Nikotinfritt

När du tar en Onico känner du igen den sköna känslan du är van vid.

Onico ger dig 100% känsla utan att innehålla varken nikotin eller tobak. Så när du vill varva eller minska ditt tobaks- och nikotinintag — ta en Onico.

Läs mer om nikotinfritt

FAQ

Vad innehåller Onico?

Hur nyttigt är det att ha växtfibrer under läppen?

Innehåller Onico socker?

Läs alla frågor och svar på vår FAQ-sida

onico_nikotinfritt_snusalternativ_instagramtavling
22 Apr

Vad är 100% känsla för dig?

Vi har en vinnare! Här har vi vinnaren i Onico Instagram-tävlingen #100procentkänslavinter. Vi på Onico vill tacka alla som ställt upp i vinterns instagramtävling med era fantastiska bilder. Tillsammans med Jon Olsson så har vi stött och blött men till slut enats om vår favorit. Den här bilden fångade verkligen oss. En ögonblicksbild som förmedlar […]

Onico-Nikotinfritt-JonOlsson.-Are
11 Apr

Onico och Jon Olsson Invitational 2013

Jon Olsson Invitational (JOI Big Air) är tävlingen där de bästa åkarna är med och satsar allt. Onico är så klart stolt samarbetspartner till JOI Big Air.

onico_dostricket-nioktinfitt_snusalternativ2
11 Apr

Dostricket

Dostrick bygger minst lika mycket, om inte mer, på artisteri, som på skicklighet. Här får du tips och råd på hur du optimerar din dosa och lär dig grunderna i dostrick med Marcus.

Kontakta onico
 Ja, jag är över 18 år och ni får använda mina kontaktuppgifter i marknadsundersökningssyfte. De uppgifter vi sparar är: namn, e-postadress och frågekategori. Syftet är att vi gärna kontaktar dig i framtiden för en eventuell marknadsundersökning. Läs vår sekretesspolicy för mer information.