The big fat one

Den ultimata frihetskänslan – Åreskutans snö som sprutar under fötterna och siktet inställt på byn som gnistrar nere vid sjön – går det att fånga på film?


The Big Fat One 2013

2013 kör vi igen. 100% känsla.  Men nu kommer vi att finnas på fler ställen i Åre och satsar på att ännu fler åkare ska vara med. Bräda, skidor, snöskoter, kite, helikopter… Det är helt upp till dig. Vi vill fånga allt man kan göra på snön i Åre.

Alla som kommer förbi Onico-tältet utanför Timmerstugan får låna en Go Pro-kamera. Ta dig därefter upp på Skutan. Sätt det perfekta åket eller bara finglid ner mot byn. Flexa dina skills i en grandios 720 eller krascha mjukt i en snödriva. Allt vi vill är att du dokumenterar ett åk med 100% känsla.

När säsongen närmar sig sitt slut klipps alla filmer ihop till en film. Vi lovar att det kommer bli fantastiskt. Hundratals individuella prestationer mixas ihop till en gemensam extra maxad skidfilm. I eftertexterna kreddas du och alla andra som har medverkat. Under hela säsongen, fram till att filmen är klar, matas sajten med ett urval av 30-sekundersklipp som du kan dela med vänner på Facebook och Twitter.

Läs mer om The Big Fat One 2013 och se alla nya klipp!

VÅRA PRODUKTER. NY DESIGN

Nikotinfritt

När du tar en Onico känner du igen den sköna känslan du är van vid.

Onico ger dig 100% känsla utan att innehålla varken nikotin eller tobak. Så när du vill varva eller minska ditt tobaks- och nikotinintag — ta en Onico.

Läs mer om nikotinfritt

FAQ

Vad innehåller Onico?

Hur nyttigt är det att ha växtfibrer under läppen?

Innehåller Onico socker?

Läs alla frågor och svar på vår FAQ-sida

onico_nikotinfritt_snusalternativ_instagramtavling
22 Apr

Vad är 100% känsla för dig?

Vi har en vinnare! Här har vi vinnaren i Onico Instagram-tävlingen #100procentkänslavinter. Vi på Onico vill tacka alla som ställt upp i vinterns instagramtävling med era fantastiska bilder. Tillsammans med Jon Olsson så har vi stött och blött men till slut enats om vår favorit. Den här bilden fångade verkligen oss. En ögonblicksbild som förmedlar […]

Onico-Nikotinfritt-JonOlsson.-Are
11 Apr

Onico och Jon Olsson Invitational 2013

Jon Olsson Invitational (JOI Big Air) är tävlingen där de bästa åkarna är med och satsar allt. Onico är så klart stolt samarbetspartner till JOI Big Air.

onico_dostricket-nioktinfitt_snusalternativ2
11 Apr

Dostricket

Dostrick bygger minst lika mycket, om inte mer, på artisteri, som på skicklighet. Här får du tips och råd på hur du optimerar din dosa och lär dig grunderna i dostrick med Marcus.

Kontakta onico
 Ja, jag är över 18 år och ni får använda mina kontaktuppgifter i marknadsundersökningssyfte. De uppgifter vi sparar är: namn, e-postadress och frågekategori. Syftet är att vi gärna kontaktar dig i framtiden för en eventuell marknadsundersökning. Läs vår sekretesspolicy för mer information.