11 Apr

Dostricket← Artikelöversikt


Dostrick bygger minst lika mycket, om inte mer, på artisteri, som på skicklighet. Här får du tips och råd på hur du optimerar din dosa och lär dig grunderna i dostrick med Marcus.

Marcus Örwén är 23 år och började med dostrick när väntan på nästa hockeymatch i omklädningsrummet blev för långrandig.

FRONTGLIDE


Detta är ett av bastricken där dosan roteras på ovansidan av fyra fingrar från utgångsläget mellan pek- och långfinger till lillfingret och tillbaka till utgångsläget igen.

BACKGLIDE


Backglide är också ett bra bastrick. Börja i utgångsläget för en Frontglide och låt dosan rotera på samma sätt ner till lillfingret. Men istället för att låta dosan rotera samma väg tillbaka så ska dosan vändas upp över tummen till pekfingret.

THE PINCH


Detta trick innebär att du nyper fast dosan mellan tumme och pekfinger. Håll dosan mellan ringfinger och tumme. Tryck sedan dosan med ringfingret över tummen för att nypa fast den mellan tumme och pekfinger.

Tips Från MArcus

1. Ta bort klistermärkena runtom dosan för bättre grepp.
2. En halvfull dosa har optimal tyngd.

THE FLIP


Fatta dosan med alla fem fingrarna runtom kanten. Använd långfingret och ringfingret för att vända upp dosan och istället fatta den med pek- och lillfingret. Härifrån snurrar du dosan över lillfingret genom att släppa pekfingret och slutligen snurra runt den till tumme och pekfinger.

SWITCH-A-ROO


Placera dosan i utgångsläget för Frontglide, d v s mellan pek- och långfinger. Tryck på med tummen från baksidan för att föra dosan framåt och uppåt över pekfingret för att sedan hålla fast dosan med tummen när den ligger på pekfingret.

THUMBROLL


I detta trick ska du rulla dosan över tummen. Greppa dosan mellan ringfinger och tumme. Tryck dosan över tummen och greppa den mellan pekfinger och tumme. Rulla sedan dosan tillbaka samma väg över tummen. ”Dra in” tummen mot handflatan och ta hjälp av pekfingret.

VÅRA PRODUKTER. NY DESIGN

Nikotinfritt

När du tar en Onico känner du igen den sköna känslan du är van vid.

Onico ger dig 100% känsla utan att innehålla varken nikotin eller tobak. Så när du vill varva eller minska ditt tobaks- och nikotinintag — ta en Onico.

Läs mer om nikotinfritt

FAQ

Vad innehåller Onico?

Hur nyttigt är det att ha växtfibrer under läppen?

Innehåller Onico socker?

Läs alla frågor och svar på vår FAQ-sida

Onico uppdaterar sin design för att få ett fräschare och modernare uttryck. De nya färgerna gör det ännu enklare att hitta just din favoritsmak! Dessutom lägger vi till ett större kombilock på hela familjen för ännu mer funktion! Smakerna är de uppskattade Onico Original, Onico Pepparmint med Fluor, Onico Lakrits, Onico Enbär och Onico+ ginseng […]

Nu uppdaterar Onico sin design

slidern-sept-2014-2-copy

Lär dig flippa dosan som ett proffs!

Dostricket

dostricket-mini

Onico tackar Skånefitness!

Toughest malmö

Kontakta onico
 Ja, jag är över 18 år och ni får använda mina kontaktuppgifter i marknadsundersökningssyfte. De uppgifter vi sparar är: namn, e-postadress och frågekategori. Syftet är att vi gärna kontaktar dig i framtiden för en eventuell marknadsundersökning. Läs vår sekretesspolicy för mer information.