Nikotinfritt

Onico är resultatet av en önskan om att skapa en perfekt prilla. Med alla de egenskaper som ger rätt pirr under läppen. Hundra procent känsla. Hundra procent smak. Men med noll procent nikotin.

Njutning — helt i sin egen rätt.

Den perfekta prillan. Samma och lika det som du är van vid. Men ändå helt annorlunda. Från början var det en möjlighet att hjälpa de som vill minska sitt intag av nikotin. Det växte till något större. Till en helt ny smakupplevelse.

Kanske var det en galen idé. Skulle det gå att kopiera den unika sensationen av en smakrik prilla, utan en av de bärande ingredienserna? Ja, det löstes inte på en eftermiddag. Det tog år av forskning och utveckling. De vita rockarna — smak- och livsmedelsexperter, ingenjörer och produktionstekniker — de behövde tid. Det skulle testas. Stötas och blötas. Utvärderas och kontrolleras.

Men 2008 var det klart. En helt ny nikotinfri smaksensation, med växtfibrer som bas, såg dagens ljus. Den nya prillan fick namnet Onico, vilket är en enkel ordlek som spelar på att den innehåller 0 (noll) nikotin.

Men är det verkligen hundra? Ja, vi lovar. Det är vegetabiliska fibrer kryddade med noggrant utvalda smaker, sinnrikt sammansatta, för att ge dig en välbekant upplevelse. Med ett pirr du känner igen. Helt utan nikotin, men med hundra procent känsla.
Ganska fantastiskt, eller vad säger du?

Läs med fördel vår FAQ om du vill veta mer om Onico.

VÅRA PRODUKTER. NY DESIGN

Nikotinfritt

När du tar en Onico känner du igen den sköna känslan du är van vid.

Onico ger dig 100% känsla utan att innehålla varken nikotin eller tobak. Så när du vill varva eller minska ditt tobaks- och nikotinintag — ta en Onico.

Läs mer om nikotinfritt

FAQ

Vad innehåller Onico?

Hur nyttigt är det att ha växtfibrer under läppen?

Innehåller Onico socker?

Läs alla frågor och svar på vår FAQ-sida

Fyra vanliga killar på vägen mot toppen

100% Mount Everest

Onico-mountEverest-nikotinfritt03

Utgår i April 2015:

Onico Enbär

enbar_utgar

Laganda och prestation på hög nivå!

TOUGHEST STOCKHOLM

Kontakta onico
 Ja, jag är över 18 år och ni får använda mina kontaktuppgifter i marknadsundersökningssyfte. De uppgifter vi sparar är: namn, e-postadress och frågekategori. Syftet är att vi gärna kontaktar dig i framtiden för en eventuell marknadsundersökning. Läs vår sekretesspolicy för mer information.