5 Aug

Rickard Jönsson vann loppet!← Artikelöversikt

 

Den 4 augusti avgjordes den femtionde upplagan av det legendariska Roslagsloppet. Rickard Jönsson hanterade favoritskapet på bästa sätt och bärgade, trots smärre motorproblem, förstaplatsen i vatten skoterklassen. – Det var ett tufft lopp med många duktiga förare, men det gick vägen ändå och det är alltid lika kul att vinna! säger Rickard Jönsson.

Jubileumsloppet lockade ett rekordstort antal deltagare. Hela 173 ekipage kom till start. De bjöds på fina förutsättningar med strålande solsken och omkring 100 000 åskådare.

Rickard Jönsson ingår i Onico Team 100 som också består av speedboat-duon Fredrik Nylén och Hannes Wolt – några av Sveriges främsta och mest framgångsrika racingförare. Roslagsloppet blev dock något av en besvikelse för paret. De tvingades nämligen bryta på grund av motorhaveri.

Onico Team 100 har besökt ett flertal populära sommarorter i Sverige under juli månad för att visa upp vrålåken. Vi på Onico säger grattis till Rickard Jönsson, Fredrik Nylén och Hannes Wolt för era enastående prestationer denna sommaren!

 

VÅRA PRODUKTER. NY DESIGN

Nikotinfritt

När du tar en Onico känner du igen den sköna känslan du är van vid.

Onico ger dig 100% känsla utan att innehålla varken nikotin eller tobak. Så när du vill varva eller minska ditt tobaks- och nikotinintag — ta en Onico.

Läs mer om nikotinfritt

FAQ

Vad innehåller Onico?

Hur nyttigt är det att ha växtfibrer under läppen?

Innehåller Onico socker?

Läs alla frågor och svar på vår FAQ-sida

Ny formula – mjukare prilla Vi vill kunna leverera marknadens bästa och mest kvalitativa produkter och då krävs ett ständigt förbättringsarbete. I våra konsumentundersökningar har vi identifierat ett tydligt önskemål; att Onico bör ha en mjukare och mindre torr prilla. Våra konsumenters önskemål och synpunkter ligger till grund för allt vi gör och vi kan nu […]

artikel-april-2015

Laganda och prestation på hög nivå!

TOUGHEST STOCKHOLM

Med lera från topp till på

TOUGHEST UMEÅ

Kontakta onico
 Ja, jag är över 18 år och ni får använda mina kontaktuppgifter i marknadsundersökningssyfte. De uppgifter vi sparar är: namn, e-postadress och frågekategori. Syftet är att vi gärna kontaktar dig i framtiden för en eventuell marknadsundersökning. Läs vår sekretesspolicy för mer information.