22 Apr

Vad är 100% känsla för dig?← Artikelöversikt

Vi har en vinnare!

Här har vi vinnaren i Onico Instagram-tävlingen #100procentkänslavinter. Vi på Onico vill tacka alla som ställt upp i vinterns instagramtävling med era fantastiska bilder. Tillsammans med Jon Olsson så har vi stött och blött men till slut enats om vår favorit. Den här bilden fångade verkligen oss. En ögonblicksbild som förmedlar 100% känsla.

Motivering:

Solen är på väg ned bakom bergen. Vinterhimlen speglar sig i sjön nedanför.
Sista åket. Snöflingorna yr och du känner hur blodet rusar mot huvudet.
För en sekund suddas omgivningarna ut.
Just där är du i ögonblicket, just då så upplever du 100% känsla.

Se alla fantastiska bidrag här

Plötsligt är den bara där. Den magiska känslan då allt känns rätt, då allt känns 100%. Pirret i magen efter ett lyckat åk, känslan av den första vårsolen mot ansiktet, den kalla snön mot huden efter ett bastubad eller basen som slår mot bröstet när afterski-bandet drar igång. Föreviga vad som är 100% känsla för dig och tagga bilden med #100procentkänslavinter så har du chansen att vinna fina priser tillsammans med Onico.

Tävlingen avslutades den 7 april. Vinnarna meddelas inom kort. Lycka till och tack för alla bidrag!

Vi välkomnar Jon Olsson till vår instagram-jury! Jon Olsson kommer tillsammans med Onico välja ut den av era vinterbilder som vi tycker bäst beskriver 100% känsla . Vinnaren kommer att presenteras fredagen den 19 april klockan 15.00!

VÅRA PRODUKTER. NY DESIGN

Nikotinfritt

När du tar en Onico känner du igen den sköna känslan du är van vid.

Onico ger dig 100% känsla utan att innehålla varken nikotin eller tobak. Så när du vill varva eller minska ditt tobaks- och nikotinintag — ta en Onico.

Läs mer om nikotinfritt

FAQ

Vad innehåller Onico?

Hur nyttigt är det att ha växtfibrer under läppen?

Innehåller Onico socker?

Läs alla frågor och svar på vår FAQ-sida

Ny formula – mjukare prilla Vi vill kunna leverera marknadens bästa och mest kvalitativa produkter och då krävs ett ständigt förbättringsarbete. I våra konsumentundersökningar har vi identifierat ett tydligt önskemål; att Onico bör ha en mjukare och mindre torr prilla. Våra konsumenters önskemål och synpunkter ligger till grund för allt vi gör och vi kan nu […]

artikel-april-2015

Nyhet!

Ny stilren design

Ny fräsch design

Låter ju stört uttala lakrits lakrits

Onico Lakrits – Dejten

Kontakta onico
 Ja, jag är över 18 år och ni får använda mina kontaktuppgifter i marknadsundersökningssyfte. De uppgifter vi sparar är: namn, e-postadress och frågekategori. Syftet är att vi gärna kontaktar dig i framtiden för en eventuell marknadsundersökning. Läs vår sekretesspolicy för mer information.